Site icon Hallocy

Οργή για τον 14χρονο Τζιοβάνι που δολοφονήθηκε από τον πατέρα του επειδή ήταν ομοφυλόφιλος

Οργή και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση πως ο Giovanni Melton, ένας 14χρονος έφηβος από το Henderson της Νεβάδα στις ΗΠΑ, δολοφονήθηκε από τον πατέρα του Wendell Melton την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου. Οι γείτονες έχουν καταθέσει ότι άκουσαν τον άγριο καβγά μεταξύ των δύο και στη συνέχεια τους πυροβολισμούς.

Η θετή μητέρα του 14χρονου δήλωσε ότι από ένα μέλος της οικογένειάς έμαθε είπε ότι αφορμή για τον καβγά ήταν η σεξουαλικότητα του Giovanni. «Μισούσε το γεγονός ότι ο γιος του ήταν ομοφυλόφιλος. Είμαι βέβαιος ότι μέσα στο μυαλό του, θα προτιμούσε να έχει έναν νεκρό γιο από έναν ομοφυλόφιλο γιο», αναφέρει η μητέρα η οποία κάνει λόγο για μακρά κακοποίηση και κακομεταχείριση επί σειρά ετών από τον 53χρονο πατέρα ο οποίος ήταν υπάλληλος αεροπορικής εταιρίας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο πατέρας είχε πιάσει τον γιο του με ένα άλλο αγόρι μέσα στο δωμάτιο του σπιτιού. «Ελπίζω να φάει ισόβια. Ελπίζω ότι δεν θα ξαναδεί ποτέ το φως της ημέρας», δήλωσε η μητέρα. Φίλοι και συμμαθητές αναφέρουν πως ο 14χρονος ήταν ένας ευγενικός και δραστήριος που ήταν πάντα σε θέση να κάνει τους ανθρώπους να χαμογελούν. Πολλές οργανώσεις έχουν αναφερθεί στην υπόθεση και ζητούν παραδειγματική τιμωρία.

Πηγή: www.lifo.gr

Exit mobile version