Site icon Hallocy

Ντοκυμαντέρ η ζωή του Παντελίδη. Η πρόταση και η προϋπόθεση

Σκηνοθέτης που έχει παράλληλα και την ιδιότητα του τηλεοπτικού παραγωγού πρότεινε σε κανάλι της δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ 2 επεισοδίων με θέμα την ζωή και την καριέρα του Παντελή Παντελίδη. Η σκαλέτα έχει ήδη στηθεί και θα είναι στα πρώτυπα των μεγάλων ντοκιμαντέρ για την ζωή σταρ που έχουν φύγει από την ζωή όπως η Έϊμι Γουάινχάουζ και ο Τζορτζ Μάϊκλ.

Ωστόσο πρόκειται για τηλεοπτική παραγωγή που έχει πολλούς αστερίσκους. Ο πρώτης είναι να του δοθεί η άδεια από την οικογένεια να χρησιμοποιηθεί πρωτότυπο υλικό από βίντεο και άγνωστες μέχρι σήμερα μουσικές εκτελέσεις.

Ωστόσο το σημαντικότερο είναι το δεύτερο: Ο γνωστός τηλεορασάνθρωπος δεν θέλει να βγει το ντοκιμαντέρ εάν δεν υπάρχουν αφηγήσεις προσώπων της οικογένειας του Παντελή και συγκεκριμένα είτε από την μητέρα του ή από τον πατέρα του που δεν έχουν μιλήσει μέχρι σιτγμής σε καμία επομπή.

Ο συγκεκριμένος που έχει δώσει εξαιρετικά δείγματα γραφής στην πολύχρονη εμπειρία του εξομολογήθηκε σε φιλικά του πρόσωπα πως δεν θέλει να κάνει ένα μουσικό αφιέρωμα αλλά ένα πραγματικό ντοκιμαντέρ που θα καταλήγει στα επίμαχα γεγονότα του τροχαίου. Εάν λοιπόν δεν υπάρξει κατ’ αρχήν η σύμφωνη γνώμη της οικογένειας και κατά δεύτερον αφήσεις και μαρτυρίες τους στην κάμερα απλά δεν πρόκειται να το προχωρήσει. Πάντως μέχρι στιγμής επαφή με την οικογένεια Παντελίδη δεν έχει γίνει.

Exit mobile version