Site icon Hallocy

My Style Rocks: Το «πέσιμο» του Χριστόπουλου στην Βασιλική και οι μπιχτές της Αραβανή για την σύντροφο του! Σε αμηχανία ο κριτής!

Ο Χάρης Χριστόπουλος όπως έχετε καταλάβει όσοι παρακολουθείτε το My Style Rocks, είναι η ψυχή της παρέας. Μπορεί πολλές φορές να επηρεάζεται από την «ενέργεια» που του στέλνει η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και ο Στέλιος Κουδουνάρης που κάθονται δίπλα του, ωστόσο ποτέ δεν χάνει το χιούμορ και το χαμόγελο του.

Η Βασιλική Ρούσσου χθες έκανε τον ρόλο της «πέτρας του σκανδάλου». Και γιατί το λέμε αυτό; Η Ευαγγελία Αραβανή ζήτησε από την παίκτρια, να της πει τα χαρακτηριστικά που έχει ο ιδανικός άντρας για εκείνη.

Η Βασιλική απάντησε: «Δεν υπάρχει πιο δύσκολη ερώτηση να κάνεις σε κάποια γυναίκα. Θέλω να πατάει γερά στα πόδια του. Να έχει πολύ χιούμορ. Να τον βλέπω και να μου φτιάχνει τη διάθεση, να είναι θετικός για εμένα, να ταξιδεύει, να ψάχνεται, να μην είναι στάσιμος, να χαμογελάει!».

Τότε ο Χάρης Χριστόπουλος σηκώθηκε γρήγορα την πήρε από το χέρι και άρχισε να τρέχει λέγοντας: «Εμένα περίμενες κορίτσι μου τόσο καιρό». Φυσικά, το ερωτικό κλίμα σταμάτησε απότομα με την Ευαγγελία να λέει: «Θα περιμένει μάλλον πολύ. Θα σε κλωνοποιήσουμε βρε!», εννοώντας ότι ο Χάρης έχει σύντροφο! Όλα αυτά έγιναν με χιούμορ αφού ο Χάρης έχει στο πλευρό του μία πανέμορφη κοπέλα την οποία και αγαπάει πολύ.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Exit mobile version