Site icon Hallocy

Αισθηματικές προβλέψεις της Παρασκευής 12/01 για όλα τα ζώδια

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη αισιόδοξη θα είναι η στάση σας, επιρρεπείς θα είστε στους έντονους ενθουσιασμούς. Ανέμελες συναναστροφές θα αναζητήσετε, στόχος σας θα είναι να απαλλαγείτε από πιεστικές καταστάσεις που σας προκαλούν ανία ή δυσαρέσκεια, θα προβείτε σε προτάσεις που θα αποσκοπούν στην ψυχολογική σας ανανέωση. Επικοινωνιακή θα είναι η διάθεση σας, συζήτηση με το ταίρι σας θα διαφοροποιήσει το μεταξύ σας κατεστημένο, βασική σας επιθυμία θα είναι να βγείτε από την ρουτίνα, θα νιώσετε την ανάγκη να ανοιχτείτε κοινωνικά ως ζευγάρι. Για εσάς τους ελεύθερους ευνοϊκές συγκυρίες θα δημιουργήσουν προοπτική νέας γνωριμίας, σας δίνω τη συμβουλή να περάσετε σε άμεσες προσεγγίσεις θα σας βγουν σε καλό.

Ταύρος
Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη χαλαρότητα θα υπάρχει στις διαθέσεις σας, ναι μεν θα είστε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, ωστόσο θα βρείτε τρόπο να αποβάλετε το άγχος. Τις καταστάσεις θα τις φιλοσοφήσετε, θα δώσετε αέρα και οξυγόνο στη σκέψη σας, δεν θα στριμώξετε τις επιθυμίες σας ούτε θα σταθείτε σε συντηρητικές απόψεις. Επικοινωνιακή και κοινωνική θα είναι η στάση σας ειλικρίνεια θα υπάρξει στα λόγια και στις εκφράσεις σας, με ομαλότητα θα εξελιχτούν οι επαφές σας. Σε κοινωνικό επίπεδο αφήστε τον εαυτό σας να συναναστραφεί ελεύθερα χωρίς ενδοιασμούς και καχυποψίες, καινούργια πρόσωπα θα γνωρίσετε. Τα γεγονότα που θα προκύψουν θα σας φέρουν τυχερά αποτελέσματα, ζήστε τις εξελίξεις χωρίς ανησυχίες ή ανασφάλειες.

Δίδυμος
Φίλοι μου Δίδυμοι, η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη, απελευθερωμένες και δυναμικές θα είναι οι πράξεις σας, αυτή τη φορά δεν θα σταθείτε σε επιφυλάξεις ή ενδοιασμούς, θα είστε σε θέση να πράξετε άμεσα. Η αποκαλυπτική και εκδηλωτική σας στάση θα σας βοηθήσει να κερδίσετε το ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη του πρόσωπου που έχετε στο στόχαστρο σας, ζητήσετε ραντεβού η απάντηση θα είναι θετική. Για εσάς τους ελεύθερους και μόνους που αναζητάτε σασπένς και περιπέτεια, θα προκύψουν ευχάριστες συναναστροφές, η μέρα σας θα χαρακτηρίζετε από έντονη δραστηριότητα, δεν αποκλείεται εντελώς ξαφνικά να βρεθείτε να συνομιλείτε με πρόσωπο που η μεταξύ σας έλξη θα είναι αμοιβαία και πολλά υποσχόμενη. Αν διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό προσοχή στις αντιδράσεις σας σε περίπτωση που νιώσετε καταπιεσμένοι.

Καρκίνος
Φίλοι μου Καρκίνοι, με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη θα φιλοσοφήσετε, θα απελευθερωθείτε, και θα βάλετε στόχο να βγείτε από σχέσεις που σας φθείρουν ή που δεν μπορούν πλέον να σας προσφέρουν ένα ευχάριστο παρόν. Περάστε σε προσεγγίσεις θα τα πάτε πολύ καλά, εσείς οι ελεύθεροι κυνηγήστε την τύχη σας, αξιοποιήστε τις ευκαιρίες. Ανοιχτόκαρδη και αυθόρμητη θα είναι η στάση σας, οικείοι και προσιτοί θα φανείτε στα καινούργια πρόσωπα, θα κερδίσετε τις συμπάθειες. Σας δίνω τη συμβουλή να κινηθείτε με αυτοπεποίθηση, ανταποκριθείτε στις νέες προκλήσεις που θα υπάρξουν. Απρόσμενες εξελίξεις θα πάρει μια προσωπική σας συνάντηση, ουσιαστικά θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποκτήσετε συστηματικές επαφές με προοπτική σχέσης.

Λέων
Αγαπητοί μου Λέοντες, με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη ίσως να αλλάξετε συναισθηματικούς στόχους και επιθυμίες, δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να αποδεσμευτείτε από συνθήκες ή σχέσεις που σας προκαλούν ψυχολογική πίεση. Άνοιγμα θα υπάρξει για καινούργια ενδεχόμενα, τα γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να βγείτε από τη στασιμότητα ή την αδράνεια. Φανείτε αποφασιστικοί στις προσεγγίσεις σας, σας δίνω τη συμβουλή να φλερτάρετε και να εκδηλωθείτε, εσείς οι ελεύθεροι ή απογοητευμένοι κάντε την προσπάθεια να κοινωνικοποιηθείτε. Θα είναι καλή και ευνοϊκή χρονική στιγμή να επιδιώξετε αλλαγές και διαφοροποιήσεις, θα σας δοθεί η ευκαιρία να περάσετε σε νέο στάδιο αρκεί να έχετε την διάθεση να πράξετε με αμεσότητα. Εσείς που διατηρείτε σταθερό δεσμό προσοχή στις επιπολαιότητες και στους πειρασμούς.

Παρθένος
Φίλοι μου Παρθένοι, με τον ερχομό τη Σελήνης στον Τοξότη προσοχή στις υπερβολές, σε εξισορρόπηση θα πρέπει να κρατήσετε την αισιοδοξία με την απαισιοδοξία, χαλιναγωγήστε τάσεις έντονου ενθουσιασμού, και ως προς το αντίθετο μη δώσετε έκταση σε τυχόν πεσιμιστικές σκέψεις. Θα υπάρξει κίνδυνος οι πράξεις σας να είναι κάπως σπασμωδικές, η σκέψη σας θα αναζητά τρόπους να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις πίεσης ή στασιμότητας, καλό θα είναι να αποφύγετε τα παρορμητικά ξεσπάσματα και τις αυθόρμητες εξάρσεις. Ένα γεγονός θα σας δώσει το έναυσμα να συνομιλήσετε και να συναντηθείτε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, το αν θα προσχώσετε σε σχέση αυτό θα εξαρτηθεί από τον δικό σας χειρισμό, από την άλλη πλευρά το κλίμα θα είναι ευνοϊκό, το έδαφος πρόσφορο.

Ζυγός
Φίλοι μου Ζυγοί, με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη θα κυριαρχήσει η αυθόρμητη και κοινωνική πλευρά του χαρακτήρα σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να βγείτε έξω, να συνομιλήσετε και να εκδηλωθείτε συναισθηματικά. Οι διαθέσεις σας θα είναι θερμές και πρόσχαρες, ικανές να δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για νέες γνωριμίες. Εσείς οι ελεύθεροι, μην απορρίψετε φιλικές προτάσεις, σε συνάντηση που θα γίνει σε γνωστό οικείο σας περιβάλλον, θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα ανοίξει νέο ορίζοντα στη ζωή σας. Αποκλειστικά στο δικό σας χέρι θα βρίσκεται η αλλαγή στο κλίμα της προσωπικής σας ζωής, θα δημιουργηθεί άνοιγμα για νέα αρχή. Θα λάβετε προτάσεις που θα είναι λάθος αν αφήσετε τις ανασφάλειες σας να σταθούν εμπόδιο την περαιτέρω εξέλιξη.

Σκορπιός
Φίλοι μου Σκορπιοί, η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη, εσείς που είστε πολύ καιρό χωρίς σχέση ή χωρίς κάποιο συγκεκριμένο ενδιαφέρον, έντονη θα είναι η διάθεση σας για φλερτ, στόχος σας θα είναι να καταφέρετε να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, εξωστρέφεια και αυθορμητισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας, με το συγκεκριμένο άτομο που θα τραβήξει την προσοχή σας θα παρατηρηθεί αμοιβαία έλξη, σας δίνω τη συμβουλή να μην διστάσετε να δώσετε ώθηση στα γεγονότα. Εσείς που είστε σε σχέση, με δική σας πρωτοβουλία θα ανοίξετε συζητήσεις με στόχο να διαφοροποιηθούν καταστάσεις που σας ρίχνουν στην αδράνεια ή την ρουτίνα , έρχονται αλλαγές ίσως και ξεκαθαρίσματα. Οι προτάσεις που θα ακουστούν θα καταφέρουν να ανανεώσουν τα δεδομένα.

Τοξότης
Φίλοι μου Τοξότες, με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σας θα κινητοποιηθείτε, θα προσεγγίσετε, γενικά η στάση σας θα είναι αυθόρμητη και ευδιάθετη. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας να ανανεώσετε την καθημερινότητα της σχέσης σας, ευχάριστες προτάσεις θα κάνετε στο ταίρι σας. Εσείς που είστε χωρίς σχέση θα περάσετε σε δυναμικές προσεγγίσεις, στόχος σας θα είναι οι αναζωογονητικές περιπέτειες, ίσως κάποιοι από εσάς να αναζητήσετε περιστασιακές επαφές με την έννοια του ότι θα εστιάσετε περισσότερο στο παρόν και όχι τόσο στο μέλλον. Ποικιλία και νέες εμπειρίες θα αναζητήσετε, τα συμβάντα θα σας δώσουν το άνοιγμα που προσμένετε, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τις επιπολαιότητες. Προσωπικό ραντεβού θα φέρει κατάληξη που θα τονώσει τις αισθήσεις σας.

Αιγόκερως
Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη ζωηράδα θα αποκτήσουν οι διαθέσεις σας, με αισιοδοξία και παρόρμηση θα διεκδικήσετε ανεκπλήρωτες επιθυμίες. Κάτι μέσα σας θα σας οδηγήσει στο να τολμήσετε να κυνηγήσετε αυτό που μπορεί να σας συναρπάσει και να σας αναζωογονήσει. Αυτή τη φορά δεν θα υποκύψετε σε ηττοπάθειες, θα βρείτε τρόπο να εκτοπίσετε τις ανασταλτικές σκέψεις, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να επανασυνδεθείτε ή να αποκτήσετε ένα ολοκαίνουργιο ταίρι. Ο δυναμισμός σας θα σας βοηθήσει να τερματίσετε τη στασιμότητα ή τις αλλοπρόσαλλες καταστάσεις που σας ρίχνουν ψυχολογικά. Συγκεκριμένο πρόσωπο με έντονο ενδιαφέρον για εσάς, θα σας κάνει πρόταση που θα είναι πολύ σωστή η απόφαση σας να μην την απορρίψετε.

Υδροχόος
Φίλοι μου Υδροχόοι, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη η στάση σας θα είναι κάπως παράτολμη και απρόοπτη, θα ξεφυτρώσουν στο μυαλό σας νέοι τρόποι δράσης. Εσείς που θέλετε αλλαγές στην προσωπική σας ζωή ίσως να επιλέξετε έναν μη συνηθισμένο τρόπο αντίληψης και αντιμετώπισης των καταστάσεων. Με λίγα λόγια με τολμηρό και απελευθερωμένο τρόπο θα κινηθείτε, ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε το στοιχείο της υπερβολής στο οποίο πολύ συχνά γίνεστε επιρρεπείς. Ανάγκη σας θα είναι να περάσετε σε προτάσεις και πράξεις με την επιθυμία να εντυπωσιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει, όμως προσοχή να μην ξεφύγει ο ενθουσιασμός σας. Εσείς που αναζητάτε μια νέα αρχή είτε στα πλαίσια της σχέσης σας, είτε προσμένοντας νέα γνωριμία κινηθείτε μεθοδικά, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για καινούργιο ξεκίνημα.

Ιχθύς
Φίλοι μου Ιχθείς, η εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη θα ενισχύσει τη ζωτικότητα σας, έντονη θα είναι η ανάγκη σας για απελευθερωμένες ίσως και κάπως ασυνήθιστες πράξεις. Ελκυστικό θα φροντίσετε να γίνει το παρουσιαστικό σας, οι θερμές σας διαθέσεις θα σας κάνουν προσιτούς σε ένα καινούργιο πρόσωπο που θα τολμήσει με άμεσο τρόπο να σας προσεγγίσει. Εσείς οι ελεύθεροι θετικοί θα είστε στις νέες περιπέτειες, θα υπάρξει ξάφνιασμα απ απρόοπτο συμβάν, πολύ καλά θα κάνετε και θα ανταποκριθείτε με ενθουσιασμό και θετικότητα. Εσείς που διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό στόχο θα βάλετε να τονώσετε τη σχέση σας, στο ταίρι σας θα εμφανιστείτε συγκαταβατικοί πρόσχαροι και ομιλητικοί. Εσείς οι συναισθηματικά μπερδεμένοι προσοχή στις αλλοπρόσαλλες ενέργειες, αφήστε τις τελεσίδικες πράξεις για αργότερα.

Exit mobile version