Site icon Hallocy

Φωτογραφία: Αυτός είναι ο 19χρονος καταζητούμενος για την απόπειρα φόνου έξω από νυκτερινό κέντρο στη Λευκωσία

Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του 19χρονου που καταζητείται από την Αστυνομία για την υπόθεση απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής έξω από νυκτερινό κέντρο στη Λευκωσία – Υπό κράτηση για 8 μέρες ο 33χρονος Σύρος που συνελήφθη χθες ως ύποπτος για την ίδια υπόθεση

Πρόκειται για τον ABANOUB TOBA FATHY REZK, 19 χρόνων, Αιγυπτιακής καταγωγής, κάτοικος Λευκωσίας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση 1) Απόπειρας Φόνου, 2) Πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, 3) Συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και 4) Μαχαιροφορίας, αδικήματα που διαπράχθηκαν την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, 2018, στην Λευκωσία.

Ο καταζητούμενος περιγράφεται ως ύψους 1.75 μέτρων, κανονικής σωματικής διάπλασης, με μαύρα κοντά μαλλιά και ελαφρύ μούσι.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του πιο πάνω προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλ. 22-802222, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Για την ίδια υπόθεση είχε συλληφθεί χθες και 33χρονος Σύρος που φέρεται να είναι το πρόσωπο που κρατούσε τον 27χρονο από το Πακιστάν όταν αυτός δεχόταν τις μαχαιριές που του προκάλεσαν πολλαπλά τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματός του. Ο 33χρονος οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον δικαστηρίου το οποίο διέταξε την κράτηση του για περίοδο 8 ημερών.

http://dailystarscy.com

Exit mobile version