Hallocy

Ο γάμος που συγκλόνισε ΟΛΟ το διαδίκτυο. Ο Λόγος; Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε.

Ένας καρκινοπαθής από το Nashville, Tennessee, παντρεύτηκε τον έρωτα της ζωής του λίγες μόνο εβδομάδες πριν πεθάνει. Ο Chris Ford, 26 ετών, είχε μια τελευταία επιθυμία: να παντρευτεί τη γλυκιά Nicole Wismer, 22 ετών. Το ζευγάρι σχεδίαζε να παντρευτεί τον Οκτώβριο, αλλά οι γιατροί είπαν ότι ο Ford δεν είχε τόσο πολύ χρόνο ζωής.

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στις 28 Αυγούστου σε νοικιασμένο χώρο, στο ανατολικό Νάσβιλ, σύμφωνα με την εφημερίδα Daily News.

«Δεν έχει σημασία πόσο καιρό είστε μαζί, δεν έχουν σημασία οι συνθήκες – δεν πρέπει να έχουν σημασία, τον αγαπώ πάρα πολύ», δήλωσε η Nicole Ford μετά το γάμο.

Ο Chris μάχονταν με τον καρκίνο για σχεδόν ένα χρόνο και του είχαν δοθεί 80% πιθανότητες επιβίωσης, αναφέρει η KUSA. Διαγνώστηκε με πλακώδες καρκίνωμα του στόματος και του λαιμού, λίγο μετά τη γέννηση του γιου του Tristan.

 «Κατά τη διάρκεια της θεραπείας του, οι όγκοι του συνέχισαν να αναπτύσσονται και αυξάνονταν επίσης στους πνεύμονες και σε μερικά άλλα όργανα του. Περίπου ένα μήνα πριν, διαγνώστηκε ως τερματικό στάδιο, δήλωσε η μητέρα του Amy Ford.

Η Nicole είπε στον Chris ότι θα ήταν «ή τώρα ή ποτέ» η στιγμή για να παντρευτούν. Αλλά οι μεγάλοι ιατρικοί λογαριασμοί, άφησαν το ζευγάρι με λίγα χρήματα για το γάμο. Μια μάζα εθελοντών, βοήθησε το ζευγάρι να πραγματοποιήσει το γάμο των ονείρων τους.

 Ο Chris δεν μπορούσε να στέκεται για μεγάλες χρονικές περιόδους και έπρεπε να φορέσει μάσκα οξυγόνου καθώς περίμενε τη νύφη. Προχώρησε στο διάδρομο με τον πατέρα του, ο οποίος κρατούσε τον Chris σταθερό αφού είχε δυσκολία με το περπάτημα.

Μόλις η νύφη περπάτησε στο διάδρομο, ένα τεράστιο χαμόγελο απλώθηκε στο πρόσωπο του Chris. Δεδομένου ότι ο καρκίνος του ήταν πολύ προχωρημένος, δεν μπόρεσε να μιλήσει. Ο πατέρας του στεκόταν δίπλα του, καθώς αντάλλασσαν όρκους με τη νύφη.

Ο Κρις κατάφερε να χορέψει με τη Nicole παρά την κατάστασή του.

Exit mobile version