Site icon Hallocy

Power of Love: Πόσο αληθινή είναι η “σχέση” του Δώρου και της Αθηνάς; Πότε ήρθαν κοντά και δεν έδειξαν οι κάμερες;

Στο σπίτι της αγάπης, ο Δώρος και η Αθηνά είναι τα πρόσωπα των τελευταίων ημερών και επεισοδίων…

Οι δυο τους έχουν τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω τους με τον έρωτα τους που εκδηλώθηκε τελευταία και τα τρυφερά ενσταντανέ τους μπροστά στις κάμερες!

Πόσο αληθινός είναι όμως αυτός ο έρωτας;

Όπως γνωρίζετε, οι παίκτες μετά τις οκτώ ώρες που μένουν μέσα στο σπίτι, μετά βγαίνουν έξω, έχουν τα κινητά τους, μιλούν με κόσμο και γενικά έχουν καταλάβει πόση απήχηση έχει το συγκεκριμένο ριάλιτι στο κοινό, για αυτό και όλα αυτά που βλέπετε δεν είναι 100% αληθινά!

Οι περισσότεροι προσπαθούν να δημιουργήσουν ντόρο γύρω από το όνομά τους και να γίνουν γνωστοί, γεγονός το οποίο φάνηκε και στο χθεσινό επεισόδιο όταν ο Αντρέας αγκάλιασε την Τζούλια και της είπε: “Έλα να γίνουμε το πρώτο θέμα”!

Και πάμε στο θέμα μας..Ο Δώρος και η Αθηνά ήρθαν κοντά εκτός παιχνιδιού, τις ώρες που οι κάμερες δεν ήταν πάνω από τα κεφάλια τους και τα δύο παιδιά βρήκαν την ευκαιρία να τα πουν λίγο πιο ελεύθερα!

Οι δυο τους επίσης γνωρίζουν πόσο αγαπητοί είναι στο κοινό και πόσο ο κόσμος θέλει να τους βλέπει μαζί και για αυτό η “σχέση” τους εκδηλώθηκε στα μάτια σας πολύ απότομα, χωρίς να έχετε καταλάβει καλά καλά τι έχει συμβεί και να σκέφτεστε αν έχετε “χάσει επεισόδια”!

Μπορεί όλες τους οι συμπεριφορές όπως σας προείπαμε να μην είναι τόσο real, όμως κάτι πραγματικό κρύβεται πίσω από…όλες αυτές τις αγκαλίτσες!

Exit mobile version