Ποινή φυλάκισης 16 χρόνων επέβαλε το Μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε στη Λάρνακα, στον 35χρονο απαγωγέα Γιώργο Νικολάου, άλλως Τζιορτζ, των δύο μαθητών από το Δημοτικό Σχολείο Καμάρων.
Στον 35χρονο επιβλήθηκε ποινή 8 χρόνων για τη νάρκωση των δύο παιδιών, μια κατηγορία που τελικά παραδέχθηκε αλλάζοντας την κατάθεσή του και 4 χρόνια για την απαγωγή.
“Δεν έχουμε διαπιστώσει κάποια παρόμοια υπόθεση απαγωγής και περιαγωγής σε νάρκωση στα κυπριακά νομολογιακά χρονικά” επεσήμανε ανακοινώνοντας την απόφασή του το Κακουργιοδικείο.
Το χρονικό της απαγωγής
Πρωί 25ης Σεπτεμβρίου, Δημοτικό Σχολείο Καμάρων.
Ήταν λίγο μετά τις 7 το πρωί όταν 35χρονος, με δεμένο χέρι, πλησίασε του μαθητές και τους ζήτησε να τον βοηθήσουν να μεταφέρουν βιβλία.
Οι δύο μαθητές τον ακολούθησαν, με τον 35χρονο να τους μεταφέρει στο διαμέρισμα του. Ο συναγερμός έληξε νωρίς το απόγευμα, όταν εντοπίστηκαν οι δύο ανήλικοι.
Ο 35χρονος συνελήφθη και αφού ενέπλεξε δεύτερο πρόσωπο, το οποίο τελικά αφέθηκε ελεύθερο, παραδέχθηκε ότι απήγαγε τους μαθητές, αλλά και ότι τους νάρκωσε.
alphanews.live
Διαβάστε επίσης