Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο 7χρονος που τραυματίστηκε χθες το βράδυ σε λούνα παρκ της ελεύθερης Αμμοχώστου με τη 44χρονη μητέρα του.
Ο 7χρονος, που χειρουργήθηκε από τον δρα Άλκη Αλκιβιάδη σε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού, γλύτωσε τον ακρωτηριασμό, καθώς του έγινε επέμβαση ανασυγκρότησης του ποδιού.
Η μητέρα του νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, καθώς φέρει θλαστικό τραύμα στο αριστερό γόνατο, κάταγμα στο δεξί χέρι και σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση.
Σύμφωνα με τα γεγονότα, το βράδυ της Παρασκευής, λίγο μετά τις 22:30 το παιδί και η μητέρα έπαιζαν στις περιστρεφόμενες κούνιες του λούνα παρκ.
Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, μέρη του παιχνιδιού κόπηκαν με αποτέλεσμα μητέρα και παιδί να εκτοξευθουν από το παιχνίδι.
Ως αποτέλεσμα του ατυχήματος το άτυχο αγόρι υπέστη σοβαρό ανοιχτό κάταγμα στο δεξί πόδι ενώ η μητέρα φέρει θλαστικο τραύμα στο αριστερό γόνατο, κάταγμα στο δεξί χέρι και σοβαρή κρανιοεγκεφαλικη κάκωση
Μητέρα και γίος μεταφέρθηκαν αρχικά σε ιδιωτική κλινική στην Αγία Νάπα, όμως λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής τους, διακομίστηκαν σε εξειδικευμένη ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό, όπου ο 7χρονος μετά από προσπάθειες των γιατρών γλύτωσε τον ακρωτηριασμό του ποδιού του.
philenews.com