Site icon Hallocy

«Αυτή η οικογένεια δεν έχασε ένα μωρό, αλλά έχασε τρία» (VIDEO)

Σαράντα μέρες δεν βρίσκονται στην οικία τους τα αδέλφια του 15χρονου Στυλιανού, ο οποίος έχασε άδικα τη ζωή του στη φάρμα του πατέρα του.

Η πρωινή εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» βρέθηκε στην οικία τους, η οποία κρίθηκε από τος Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας, και συνομίλησε με τον Χριστόδουλο Χριστοδούλου, οικογενειακό φίλο, ο οποίος απεγνωσμένα ζητεί να αναλάβει τη διατροφή των παιδιών, ενώ κάνει λόγω για απαγωγή των παιδιών από τις Υπηρεσίες.

«[…] τα παιδιά μάς είπαν ότι θα τα έπαιρναν για τρεις ημέρες και αυτήν τη στιγμή τα παιδιά δεν βρίσκονται στο σπίτι τους, ενώ αυτά ζητούν να έρθουν στο σπίτι», εξήγησε ο κ. Χριστοδούλου.

Ερωτηθείς εάν το Γραφείο Ευημερίας δεν αφήνει τα παιδιά να έρθουν στο σπίτι λόγω της οικοδομής ή αν υπάρχει άλλος λόγος, ο κ. Χριστοδούλου είπε πως, «από αυτά που λέγονται στο δικαστήριο, τα παιδιά δεν βρίσκονται εδώ γιατί ο χώρος θεωρείται ακατάλληλος, χωρίς να υπάρχει κατηγορία εναντίον των γονιών».

Ο κ. Χριστοδούλου ανέφερε πως, «το Γραφείο Ευημερίας προσπάθησε να μας μεταπείσει για να μην πάρουμε τα παιδιά, λέγοντάς μας ότι θεωρούμαστε συγγενείς πρώτου βαθμού, κάτι το οποίο δεν ισχύει. Σήμερα το πρωί θα έρθουν να με συναντήσουν. Θέλω να δουν θετικά την αίτησή μου».

«Τα παιδιά, μάλιστα, ερωτήθηκαν σχετικά από τον δικηγόρο μας», είπε ο κ. Χριστοδούλου, «τι προτιμούσαν να γίνει. Να μείνουν στη στέγη ή να έρθουν στο σπίτι μου μέχρι να επιδιορθωθεί η οικία τους. Αυτά απάντησαν να έρθουν σε εμένα».

«Αυτήν τη στιγμή εγώ προσπαθώ να αποφυλακίσω αυτά τα παιδιά. Γιατί τα παιδιά βρίσκονται στη φυλακή και θέλουν να φύγουν. Λέμε ότι η οικογένεια έχασε ένα μωρό, αυτή η οικογένεια έχασε τρία μωρά. Το ένα συγχωρέθηκε, τα άλλα δύο απάχθηκαν και επιμένω να λέω ότι είναι απαγωγή. Προκαλώ να έρθει ο οποιοσδήποτε να μου πει ότι δεν είναι απαγωγή», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Χριστοδούλου.

Δείτε σχετικό βίντεο:

sigmalive.com

Exit mobile version