Site icon Hallocy

Πιέζουν δημοσιογράφο να καλύψει τις παρανομίες του Αθανάσιου

Κάμερα στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής στη Λεμεσό, έστειλε ο τηλεοπτικός σταθμός Σίγμα, μετά την απόφαση του Μητροπολίτη Αθανάσιου να προχωρήσει σε αλλαγή της ώρας του Εσπερινού για την Εορτή του Ευαγγελισμού της Παναγίας ώστε να προλάβει ο κόσμος να πάει στην Εκκλησία πριν το διάταγμα τεθεί σε ισχύ.

Μετά από ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Ευάγγελου Ευαγγέλου στο κανάλι «Σίγμα», διαφάνηκε ότι στην εκκλησιά υπήρχαν πέραν των 100 ατόμων κατά παράβαση του σχετικού διατάγματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Π», ο αρχηγός Αστυνομίας μετά την κυκλοφορία του βίντεο, διέταξε να γίνει ανάκριση την οποία ανέλαβε η αστυνομία Λεμεσού.

Οι αστυνομικοί αντί να λάβουν υπόψιν τους, τις εικόνες του ρεπορτάζ, κάλεσαν τον δημοσιογράφο και του ζήτησαν να δώσει κατάθεση λέγοντας ότι υπήρχαν 30 άτομα στον χώρο, υποστηρίζοντας ότι τους έμπλεξε σε φασαρίες, γιατί αυτοί έλαβαν εντολή να ελέγχουν τον ναό και δήλωσαν ψευδώς ότι ο ναός είχε μόνο 30 άτομα.

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος αρνήθηκε να καταθέσει ενώ δήλωσε ότι είναι έτοιμος να καταθέσει το βίντεο και τις φωτογραφίες στην αστυνομία για να προχωρήσει η διερεύνηση.

Την ίδια στιγμή δημοσιογράφος και το κανάλι δέχονται πιέσεις από πιστούς στη Λεμεσό να μην καταθέσουν τα στοιχεία που ζητά ο αρχηγός.

politis.com.cy

Exit mobile version