Site icon Hallocy

Big Brother trailer 2/9: Αποκαλύπτεται στους παίκτες ο Ισίδωρος! Πλακώνεται με τον Στηβ

“Όποιος είναι έξω από τον χορό…”

Όπως όλοι θυμόμαστε στο πρώτο επεισόδιο υπήρξε αποχώρηση – ή τουλάχιστον αυτό νόμιζαν οι υπόλοιποι παίκτες. Ο Ισίδωρος μετά από μια μονομαχία με την Ευδοκία έχασε στον στίβο μάχης κι έτσι ο Big Brother μπροστά στα μάτια όλων του είπε πως πρέπει να αποχωρήσει ενώ τελικά τον έστειλε στην απομόνωση να κάθεται να παρακολουθεί τους παίκτες.

Στο σημερινό επεισόδιο ο Ισίδωρος θα κάνει την εμφάνισή του και θα ξαφνιάσει τους παίκτες. Ο ρόλος του θα είναι καθοριστικός. Με ψηφοφορία και την ψήφο του θα αναδειχτούν οι προτεινόμενοι προς αποχώρηση της Παρασκευής.

Όπως θα δείτε, ο Ισίδωρος βάζει στο στόχαστρό του τους «ψευτόμαγκες» όπως λέει και φωτογραφίζει απευθείας άτομα όπως ο Παναγιώτης.

Ο Στηβ όμως είναι εκείνος που αντιδρά έντονα στους χαρακτηρισμούς. Ο Ισίδωρος πάντως ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει το προνόμιό του και να γίνει και ο ίδιος αντιπαθής στο σπίτι αλλά συμπαθής στον κόσμο.

Ποιον θα βγάλει υποψήφιο;

Τι θα δούμε απόψε 2/9 στο Big Brother

7+1 πράγματα που δεν ξέρεις για τον Ισίδωρο Δούνη

1.Είναι 25 ετών
2.Κατάγεται από την Κάρυστο.
3.Σε ηλικία 18 ετών έχασε τον πατέρα του. Η τραγική απώλεια τον έκανε να στραφεί επαγγελματικά προς τον ιερατικό χώρο διότι έψαχνε για απαντήσεις.
4.Πλέον είναι αισθητικός στον Πειραιά.
5.Είναι ήρεμος και υπομονετικός αλλά διαθέτει πικάντικο λόγο αν γίνουν σχόλια που ίσως του τραβήξουν το ενδιαφέρον.
6. Λατρεύει το φλερτ και του αρέσει να γίνεται το “μήλο της έριδος”.
7. Προτιμά τις περιστασιακές σχέσεις!
8. Θέλει να είναι ο “πρωταγωνιστής” του Big Brother.

Exit mobile version