Site icon Hallocy

Αφροδίτη Γεροκωνσταντή: “Ελέφαντας, όρκα, ιπποπόταμος; Να διαλέξει ενα ζώο, δεν μπορώ να είμαι όλα τα ζώα μαζί”

Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή μιλά για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για την εμφάνισή της

Στην κάμερα της εκπομπής “Καλοκαίρι #Yes” παραχώρησε συνέντευξη η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή. Η δημοφιλής social media star και ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τα αρνητικά μηνύματα που κατά καιρούς δέχεται στα κοινωνικά δίκτυα.

“Στεναχωριέμαι αλλά προσπαθώ να είμαι όσο πιο θετική γίνεται και στο αρνητικό θα βρω κάτι θετικό. Βλέπουμε ότι ο κόσμος είναι φουλ τοξικός στα social media επειδή δεν μπορούν να το κάνουν μπροστά σου. Είναι πολύ μικρότερο το ποσοστό που θα σε πετύχει στον δρόμο και θα σου πει μπροστά σου “Είσαι χάλια”. Δεν θα το κάνουν, πρέπει να είναι πολύ θρασύς ο άλλος, όχι ότι δεν συμβαίνει γενικά” δήλωσε αρχικά.

Η Αφροοδίτη Γεροκωνσταντή δεν διστάζει να απαντά στα μηνύματα των haters: “Έχουμε γεμίσει τοξικούς ανθρώπους που έχουν γνώμη για τα πάντα. Σου λέει η άλλη “Έλεος που εσύ θεωρείσαι πρότυπο, ντροπή”. “Έλειος, πόσο θα φας”, “Θα σκάσεις”. Σου πήρε όλη αυτήν την ώρα να το γράψεις αυτό, ήταν δομημένο, είχε μία σκέψη η κυρία που το έγραψε. Δεν καταλαβαίνω ποιος με είπε πρότυπο, μόνη της στο κεφάλι της. Δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο το φαΐ που τρώω εγώ επηρεάζει αυτήν. Σε αυτά μπορεί να απαντήσω, θα απαντήσω και σε καμιά τρέλα τύπου “Α, ένας ελέφαντας”. Θα του πω “Διάλεξε, είμαι ελέφαντας, όρκα, ιπποπόταμος; Ένα ζώο, δεν μπορώ να είμαι όλα τα ζώα μαζί””.

Exit mobile version