Site icon Hallocy

Έτσι εξαφανίστηκε το μονόφρυδο της Χατζηπαντελή – Η «δράστης» Μαρία Μπακοδήμου αποκαλύπτει!

Έτσι εξαφανίστηκε το μονόφρυδο της Χατζηπαντελή – Η «δράστης» Μαρία Μπακοδήμου αποκαλύπτει! Σάλος με τη φωτογραφία της Σοφίας Χατζηπαντελή και το εξαφανισμένο μονόφρυδο.

Μέσα από την εκπομπή της στον ΣΚΑΪ, η Μαρία Μπακοδήμου εξήγησε πως αυτό συνέβη λόγω της εφαρμογής που χρησιμοποίησε για να επεξεργαστεί τη φωτογραφία, ενώ παράλληλα ζήτησε συγγνώμη από το μοντέλο.

Η Μαρία Μπακοδήμου αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω από την πολυσυζητημένη φωτογραφία που δημοσίευσε
«Τη συνάντησα το ξενοδοχείο στην Κύπρο για τα βραβεία Madame Figaro. Καθόμαστε δίπλα-δίπλα με τη Σοφία, της λέω: έλα να βγάλουμε μία φωτογραφία. Έτσι ξεκίνησαν όλα και παιδιά έγινε ένας χαμός.

Τη βλέπω, ωραία φωτογραφία, ας την ανεβάσω. Την κροπάρω, είπα να κάνω και ένα FaceApp και την ανεβάζω. Ποτέ δεν κάνω μόνο σε μένα, κάνω και στις φίλες μου. Βλέπω πιο φρέσκια τη Σοφία, λέω το FaceApp θα είναι, αλλά δεν πρόσεξα πολύ το φρύδι. Μετά είχα δουλειές, δεν έκατσα να ασχοληθώ.

Κάποια στιγμή έπεσε το μάτι μου στη Σοφία και λέω: “ίσως η Σοφία να μην έχει φρύδια κανονικά, να δεις ότι τα φτιάχνει”. Δεν πήγε το μυαλό μου ότι το δικό μου FaceApp της έβγαλε τα φρύδια» είπε η παρουσιάστρια και στη συνέχεια στην εκπομπή προβλήθηκε η κανονική φωτογραφία, στην οποία η Σοφία Χατζηπαντελή έχει κανονικά το πολυσυζητημένο μονόφρυδό της.

Exit mobile version